Dit gezondheidsplatform is gebouwd op vier peilers, de eerste peiler is een kennisbank waar u het antwoord vindt op vele medische vragen. Vervolgens is er een klachtencheck, waar u kunt onderzoeken hoe u met uw gezondheidsklacht om kunt gaan. De derde peiler is het doorverwijzen voor een doktersconsult dat wordt ingezet als u receptplichtige medicijnen nodig heeft of met vragen rondloopt. Het laatste onderdeel van het platform is contact maken met apotheek die er voor zorgt dat u geneesmiddelen op een verantwoorde manier in huis krijgt. De samenwerking van verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg brengt een totaaloplossing voor zowel de dokter als cliƫnt, iedere dag weer, het is een verbindende factor van diverse onderdelen van de gezondheidszorg.

Samenwerking

Wij zijn uw partner als het om eHealth gaat. U kunt hier uw gezondheidsklachten checken en advies krijgen waarmee u verder kunt. Door samenwerking met betrouwbare medische diensten kan het meest moderne gezondheidsplatform van Europa bijna alle beschikbare medicijnen online laten verzenden. U kunt naast vrij beschikbare medicijnen ook terecht voor geneesmiddelen waarvoor een recept verplicht is, de aangesloten artsen beoordelen de aanvraag en na een online consult kunt u de bestelling op een eenvoudige manier afronden.

Na doorverwijzing naar een apotheekdienst worden de bestellingen discreet en snel in de originele fabrieksverpakking verzonden, in bijna alle gevallen heeft u de bestelling via de post binnen een paar dagen in huis. Er worden alleen officieel geregistreerde en dus goedgekeurde medicijnen met bijsluiter aangeboden door een vergunninghoudende apotheker. Dokteronline werkt alleen samen met veilige en betrouwbare farmaceutische leveranciers voor al uw medische bestellingen.

onlinedokter

Informatie over medische zaken

Dit is een informatiebron voor medisch gerelateerde zaken, wij publiceren artikelen die rechtstreeks met uw gezondheid te maken hebben. Zo vindt u hier vele dossiers over aandoeningen en worden eveneens gezondheidsklachten op een begrijpelijke manier beschreven. Daarnaast krijgt u informatie over geneesmiddelen en drogisterijproducten. Tenslotte beschrijven we onderwerpen die zijdelings met gezondheid te maken hebben, zoals wetgeving en vaccinatieadvies voor reizigers. Wij richten ons op die mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en informatie zoeken over een gepaalde behandelmethode, aandoening of werking van een medicijn.

zoek