Onlinedokter.net is een informatiebron voor medisch gerelateerde zaken, wij publiceren artikelen die rechtstreeks met uw gezondheid te maken hebben. Zo vindt u hier vele dossiers over aandoeningen en worden eveneens gezondheidsklachten op een begrijpelijke manier beschreven. Daarnaast krijgt u informatie over geneesmiddelen en drogisterijproducten. Tenslotte beschrijven we onderwerpen die zijdelings met gezondheid te maken hebben, zoals wetgeving en vaccinatieadvies voor reizigers. Wij richten ons op die mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en informatie zoeken over een gepaalde behandelmethode, aandoening of werking van een medicijn.

Samenwerking

Wij zijn uw partner als het om eHealth gaat. U kunt hier uw gezondheidsklachten checken en advies krijgen waarmee u verder kunt. Door samenwerking met betrouwbare medische diensten kan het meest moderne gezondheidsplatform van Europa bijna alle beschikbare medicijnen online laten verzenden. U kunt naast vrij beschikbare medicijnen ook terecht voor geneesmiddelen waarvoor een recept verplicht is, de aangesloten artsen beoordelen de aanvraag en na een online consult kunt u de bestelling op een eenvoudige manier afronden.

Na doorverwijzing naar een apotheekdienst worden de bestellingen discreet en snel in de originele fabrieksverpakking verzonden, in bijna alle gevallen heeft u de bestelling via de post binnen een paar dagen in huis. Er worden alleen officieel geregistreerde en dus goedgekeurde medicijnen met bijsluiter aangeboden door een vergunninghoudende apotheker. Dokteronline werkt alleen samen met veilige en betrouwbare farmaceutische leveranciers voor al uw medische bestellingen.

onlinedokter

Toezicht

De artsen en apothekers staan onder toezicht van de verantwoordelijke instituten die daar in ons land voor verantwoordelijk zijn. De toezichthouder controleert naast de medische processen die plaatsvinden ook de vergunningen en diploma’s van de dienstdoende doktoren, tevens worden de licenties van de online apotheek constant getoetst, op deze pagina ziet u een overzicht van de artsen die zich inzetten voor uw gezondheid. Tegenwoordig bent u als consument beter beschermt dan ooit, klachten en onregelmatigheden worden direct aangepakt, de gezondheidszorg is klaar voor het nieuwe internettijdperk.

doktersdienst