Er zijn in Nederland zeer veel mannen die last ondervinden van erectieproblemen, een veel te groot aantal gezien het feit er genoeg oplossingen te vinden zijn. Het advies van een arts of apotheek kan van groot belang zijn, zij kunnen u adviseren over eventuele oplossingen en beschikbare erectiemiddelen. Een vaak voorgeschreven erectiemedicijn is Levitra, de dokter zal u adviseren over de te starten dosering en hoeveelheid. Doorgaans wordt aangeraden te starten met de tabletten van 10mg, mocht het middel te krachtig of te licht zijn kan de overstap naar een andere dosis worden gemaakt.

De online apotheker heeft een deskundig team van specialisten klaar zitten welke uw vragen in behandeling nemen, u komt (anoniem) in contact met een online dokter die de vragen zal beantwoorden en meer informatie zal geven. Er wordt een recept uitgeschreven waarna de bestelling wordt behandeld en verzonden zonder tussenkomst van uw eigen huisarts, in korte tijd heeft u de Levitra erectiepillen in een anonieme verpakking in huis.

Het erectiemedicijn wordt geproduceerd als tablet en is te bestellen in drie sterkten; 5 mg, 10 mg en 20 mg, om de kwaliteit te waarborgen leveren wij alleen originele Levitra van de officiële fabrikant.

Levitra beïnvloedt de bloedtoevoer naar de penis gunstig, de zwellichamen zijn binnen een uur na inname goed gevuld en blijven dat lange tijd bij seksuele stimulatie. Voor mensen met potentieproblemen betekent dit een verbetering van de kwaliteit op seksueel gebied.
De apotheek geeft graag advies over het gebruik van Levitra.

levitra

Hoe gebruikt u Levitra?

Neem Levitra ongeveer een half uur a een uur voor de seksuele activiteiten in. Dit kan gewoon met een glas water of bij het eten (bij voorkeur niet kort na een zware of vetrijke maaltijd). De werking is maximaal 4 a 5 uur. Gebruik het middel nooit vaker dan één keer per dag. De erectiepil is verkrijgbaar in diverse doseringen, 5mg, 10mg en 20mg, indien u denkt of merkt dat de dosering die voorgeschreven is niet goed of juist te goed werkt, overleg dit dan met de arts of apotheek, de dosering kan hierop worden aangepast. Wanneer u het middel vaker als één keer per dag inneemt worden de kansen op de mogelijke bijwerkingen groter en kan er rugpijn ontstaan. Gebruik geen Levitra als u overgevoelig bent voor de stof Vardenafil of één van de overige bestandsdelen, zie hiervoor de verpakking. Als u overgevoelig (allergisch) bent voor de stoffen in het medicijn kunt u uitslag, jeuk en/of zwellingen krijgen, daarnaast kan kortademigheid optreden.

Belangrijk om te weten

Levitra kent verschillende mogelijke bijwerkingen. De ene bijwerking komt vaker voor als de andere. Daarom hebben we de bijwerkingen gesorteerd in groepen. We beginnen met de meest voorkomende bijwerkingen. Dit zijn hoofdpijn en blozen. Ongeveer 1 op de 10 Levitra gebruikers heeft last van deze mogelijke bijwerkingen. Een verstopte neus, misselijk voelen en/of duizelig voelen zijn iets minder voorkomende bijwerkingen van Levitra. Ongeveer 1 op 100 gebruikers van Levitra heeft hier last van. In uitzonderlijke gevallen kan het ook zijn dat een erectie zeer doet, dat er gevoeligheid van de ogen bij daglicht optreed of dat de bloeddruk veranderd. Deze kan hoger of juist lager worden.

Wanneer u hartproblemen hebt is het absoluut aan te raden eerst contact met de (huis)arts op te nemen of dit te overleggen met de online apotheek. Het kan in dit soort gevallen gevaarlijk zijn seksuele handelingen te verrichten. U kunt de pil gewoon met eten of drinken innemen als u wilt. Probeer alleen zware of vetrijke maaltijden te vermijden wanneer u Levitra met eten wilt innemen. Zware of vetrijke maaltijden kunnen namelijk de werking van Levitra vertragen. Een mogelijke bijwerking is duizeligheid, wanneer u zichzelf duizelig voelt sla dan machinale werkzaamheden en/of het besturen van een voertuig even over. Doe dit pas weer zodra de duizeligheid volledig is verdwenen.

Impotentie heeft vaak angsten en depressie tot gevolg. Die schaden de gezondheid van de man én van zijn vrouw of vriendin. Voor een arts een goede reden om erectiestoornissen te behandelen. Bovendien zouden ze symptoom van een ernstige ziekte kunnen zijn. Als erecties regelmatig uitblijven is een bezoek aan de dokter zeker aan te raden.

doktersdienst