Medische zaken zijn voor veel mannen onbespreekbaar, ze houden hun problemen liever voor zich of doen het met een grapje af. Naar de dokter gaan is al helemaal een taboe zeker als het om een probleem met de erectie gaat. De schaamte en onbekendheid maken de gang naar de arts bijna onoverkomelijk. Dat is jammer omdat erectiestimulerende medicijnen als Sildenafil een oplossing kunnen bieden. Sildenafil wordt door artsen voorgeschreven bij erectieproblemen, de pil is verkrijgbaar in drie doseringen; 25 mg, 50 mg en 100 mg. Het middel heeft een gunstige invloed op de doorbloeding van de penis bij seksuele opwinding en blijft zeker vier uren werkzaam. Sildenafil is al een tijd lang beschikbaar, wereldwijd zijn al meer dan 2 miljard tabletten voorgeschreven.

Seksuele prestaties

Wanneer een gewoonlijk potente man het gevoel heeft dat hij zijn seksuele activiteiten niet voldoende meer kan ontplooien gaat hij vaak juist meer drinken en vaak gedraagt hij zich anders dan voorheen. Mannen die tegen de middelbare leeftijd aanlopen maken zich zorgen over hun seksuele prestaties, bij hun vrouw hebben ze het gevoel impotent te zijn maar bij een ander die niet van zijn vroegere prestatie afweet is hij normaal.

De behoefte aan seks kan op iedere leeftijd afnemen of zelfs geheel verdwijnen, dit voornamelijk als gevolg van langdurige ziekte, lichamelijke gebreken of psychische problemen. Faalangst is bij uitstek nummer één als het gaat om het afwijzen van seks door de ouder wordende man. Als hij merkt dat zijn potentie afneemt of zelfs op bepaalde momenten hem helemaal in de steek laat dan is het nog maar een kleine stap voor hem om de seksuele activiteit helemaal te stoppen. Deze ervaringen zijn voor een man verwoestend voor hun mannelijk ego.
Meer informatie over de verkrijgbaarheid van Sildenafil.

sildenafil

Het is voor de meeste mannen onacceptabel om minder behoefte aan seks te hebben. Door het gebruik van een erectiepil als Sildenafil kan het probleem van de teruglopende potentie worden ondervangen, duizenden mannen worden er door geholpen.

Doktersadvies voor het gebruik van Sildenafil

Bijwerkingen komen bij een klein deel van de gebruikers voor: hoofdpijn, blozen en een opgeblazen gevoel. Minder vaak verstopte neus en problemen met de ogen, maar die laatste bijwerking zou niet ernstig zijn. Het is gebleken dat als mensen iets aan hun hart hebben en ook nog eens Sildenafil gebruiken, ze wel een extra risico lopen. Vandaar dat in de bijsluiter waarschuwingen werden opgenomen die aansporen tot veilig gebruik van het medicijn.

doktersdienst