Te snel klaarkomen is voor veel mannen een probleem, zeker op wat latere leeftijd, de zaadlozing komst sneller dan wenselijk is, vaak al voor het orgasme. Over het probleem wordt weinig gesproken en hulp zoeken is al helemaal niet aan de orde, jammer want tegenwoordig zijn er middelen die vroegtijdig klaarkomen uitstekend kunnen verhelpen, de middelen zijn in staat om de zaadlozing uit te stellen zodat mannen en hun partner meer van hun seksleven kunnen genieten.

Oorzaak

Te vroeg klaarkomen (premature ejaculatie), kan voortkomen uit diverse oorzaken zowel lichamelijke als psychologische. De psychologische oorzaak is vaak te vinden op het terrein van stress, te veel druk doet vaak geen goed aan de seksuele beleving van een man. Ook een depressieve periode kan reden zijn dat mannen te vroeg klaarkomen. Lichamelijke oorzaken zijn vaak overgevoeligheid van de genitaliën of een tekort aan serotonine waardoor prikkels uit de hersenen niet goed reageren op de geslachtsorganen van de man. Een andere oorzaak is een verwachtingspatroon dat vaak onrealistisch is, de man ziet zichzelf als macho en krijgt schuldgevoelens of een hoge mate van frustraties als hij zijn rol niet kan waarmaken. Te hoge verwachting, onvoldoende controle over de spieren of een te hoog alcohol gebruik maken het plaatje compleet.
Meer informatie over vroegtijdig klaarkomen.

priligy

Er zijn technieken die ingezet kunnen worden om de ejaculatie te vertragen, maar dat is niet voor iedere man weggelegd, een gesprek met een seksuoloog kan vaak heel verhelderend zijn al is de weg er naar toe in veel gevallen lastig. Een seksuoloog of gespecialiseerde dokter kan vaak het zelfvertrouwen opkrikken wat nodig is om controle te krijgen over de zaadlozing. Ook kan hij of zij onderzoeken of er toch niet een biologische oorzaak aan ten grondslag ligt.

Beschikbare medicijnen

Een nieuw en effectief medicijn op het gebied van premature ejaculatie zoals te snel klaarkomen ook wel wordt genoemd is Prigily het wordt aangeboden in tabletvorm en moet enkele uren voor het vrijen worden ingenomen. Prigily zorgt voor een tijdelijke toename van serotonine waardoor de man meer controle krijgt over de zaadlozing.
Meer over Priligy

Een ander middel dat uitstekend werkt bij vroegtijdig klaarkomen is Emla crème dat zorgt dat de penis minder gevoelig is en de zaadlozing vertraagt. De zalf heeft enige tijd nodig om in te werken, de werking is na ongeveer een half uur optimaal waarna u meer van de geslachtgemeenschap zult genieten.
Meer over Emla crème

doktersdienst