Samen met de apothekers en alle andere medewerkers wordt gezorgt voor een perfecte omgeving om de aanvragen van klanten te behandelen. De artsen verzorgen de recepten die nodig zijn om medicijnen te kunnen verstrekken. Na hun goedkeuring worden de geadviseerde medicijnen door de apotheek verzonden en krijgt u die zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Medisch team

Een aantal gediplomeerde artsen werken dagelijks volgens medische richtlijnen, bij iedere verzending van receptmatige medicijnen wordt het registratienummer van de behandelend arts bijgevoegd, zodat u kunt controleren welke arts uw bestelling heeft verwerkt. Zodra de arts het recept heeft voorgeschreven wordt de bestelling in orde gebracht door een aangesloten apotheker en verzonden.

De artsen zijn betrouwbaar en vernieuwend en hebben hun sporen in de meest vooraanstaande academische ziekenhuizen verdiend, Naast zijn specialisaties op allerlei gebied hebben zij veel kennis in huis op het gebied van algemen geneeskunde. Hun geloof in de moderne online geneeskunde maakt ze een waardevolle aanvulling van het bedrijf. In zijn internetpraktijk kan de arts een beroep doen op een heel netwerk van specialisten waarvan hij de kwaliteiten en werkmethoden goed kent. De online dokter speelt een coördinerende rol bij de keuze van medicijnen.

online dokter

De arts waarmee u in contact staat is een vertrouwenspersoon die samenwerkt met een apotheker die bestelling levert zowel met als zonder recept. De bestelde medicatie wordt in een anonieme verpakking verzonden, zowel de arts als de gecertificeerde apotheek zullen uw aanvraag met grote zorg behandelen.

Apothekers

Naast het team van artsen is er nog een hele belangrijke spil in de bedrijfsvoering en dat zijn de apothekers die voor de levering van uw geneesmiddelen en drogisterijartikelen, zijn dragen zorg voor een probleemloze verzending van uw bestelling en controleren de kwaliteit van de aangevraagde medicijnen volgen de medische richtlijnen die er zijn. De apotheek staat onder streng toezicht van de autoriteiten en voldoen volledig aan de eisen die aan het Eu keurmerk worden gesteld. Transparantie en professionaliteit zijn de kernwoorden waarmee de apotheken naar buiten treden, voor u een hele geruststelling want u wilt naar één ding en dat is de correcte verzending van de door u bestelde medicijnen.

Medicijnen bestellen is tegenwoordig heel normaal, steeds meer mensen hebben behoeft aan een anoniem gesprek met een betrouwbare arts. Ze weten dat hun probleem in veilige handen ligt en het beroepsgeheim zorgt er voor dat er vertrouwd met medische gegevens wordt omgegaan. De dokter zorgt er voor dat de juiste medicatie besteld worden, voor geneesmiddelen die regelmatig worden gebruikt is het mogelijk om een afspraak te maken voor automatisch verzending.

De apotheek die voor de verzending van de geneesmiddelen verantwoordelijk is heeft nauw contact met de dienstdoende arts en voldoet aan de veranderde behoeften van mensen die op zoek zijn naar een oplossing van hun problemen op het gebied van gezondheid. Online medicijnen bestellen is veilig, anoniem en zeer betrouwbaar, bovendien worden de geneesmiddelen snel thuisbezorgd. De apotheek levert alleen medicijnen van betrouwbare leveranciers die officieel geregistreerd zijn bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

doktersdienst