Spedra is een van de nieuwste erectiemiddelen op de medische markt. De werkzame stof is Avanafil waarover u later meer zult lezen. De erectiepil zorgt voor een betere doorbloeding van de penis waardoor erectieproblemen tijdelijk verdwijnen waardoor u en uw bedpartner weer optimaal genieten van seksuele handelingen. Het grote verschil met andere erectiepillen is dat Spedra sneller werkt. Binnen de 20 tot 30 minuten nadat u de pil hebt ingenomen, bent u al in staat om een erectie te krijgen. Hierdoor kunt u veel sneller en vooral spontaner genieten van seks.

Beter en sneller

Voor veel mannen is een erectiestoornis het eerste teken van een medisch probleem, zoals hoge bloeddruk of diabetes. Het is belangrijk, vooral bij mannen boven de leeftijd van 40, dat ze medisch worden bijgestaan en onderzocht. Behandeling is belangrijk voor de hele gezondheid, evenals uw seksuele gezondheid. Als u last heeft van erectiestoornissen en geïnteresseerd bent lees dan verder door op bovenstaand button te drukken. U krijgt alle informatie die van belang is voor het gebruik van deze erectiepil.

Opvallend is dat Spedra heel wat sneller en beter werkt dan andere erectiepillen. Zoals eerder vermeld gaat het medicijn al veel sneller gaan werken. Hiervoor dient u niet een uur op voorhand een pilletje te nemen en kunt u dus ook weer gaan genieten van spontane seks. Daarnaast houdt de erectie ook veel langer stand zodat u eindeloos kunt genieten van de seksuele gemeenschap met uw bedpartner. Spedra geeft zo een ongeziene boost aan uw seksleven.
Bestel hier veilig en vertrouwd de Spedra erectiepil.

spedra

Avanafil

Avanafil is een werkzame stof die ontwikkeld werd door het farmaceutische bedrijf Vivus. Vivus heeft in hoofdkantoor in Californië. In 2013 werd Avanafil toegelaten door de Europese Unie en sindsdien is het verkrijgbaar onder de merknaam Spedra. Avanafil is een type 5 fosfodiësteraseremmer die de verstoorde bloedsomloop in de penis verhelpt. Dit doet Avanafil door de bloedvaten die door de penis lopen te verwijden. Zo kan het bloed weer goed naar de penis toe stromen en zich daar verzamelen om een erectie te laten ontstaan. Avanafil zorgt er tevens voor dat het bloed niet meer uit de penis wordt afgevoerd eenmaal de persoon seksuele prikkels ervaart. De erectie kan dus ook langer in stand gehouden worden.

Bijsluiter

Spedra is een betrouwbaar geneesmiddel in dezelfde familie als de bekende blauwe pil. Het is een geneesmiddelen bekend als PDE-5 (fosfodiësterase type 5)-remmers. Het is beschikbaar voor mensen die moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie. De pil werkt ongeveer 4 tot 5 uren waarna het effect langzamerhand afneemt.

Net zoals andere geneesmiddelen is het mogelijk dat er bijwerkingen optreden bij het gebruik van Spedra. Deze zijn natuurlijk weer afhankelijk van persoon tot persoon. Lees altijd de bijsluiter waarin alle bijwerkingen en mogelijke wisselwerkingen staan beschreven. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, een verstopte neus, duizeligheid, vermoeidheid, slaperigheid, wazig zicht en andere oogklachten. Indien de erectie langer dan 4 uur aanhoudt, is het aangeraden om uw arts te raadplegen.

doktersdienst